slika
slika
slika
slika
1 od 4

Pokretne skele sa platformom ALU AL TECO PRO 500

1.083 €

Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Aluroll d.o.o.
Batočina
Član od 07.09.2018.
kp izlog
Novo
989
11
juče
Dostava
Lično preuzimanje

U cilju sprovođenja mera za bezbedan i zdrav rad na random mestu na kome je predviđen rad radnika korišćenjem merdevina podrazumeva ograničenu mogućnost korišćenja klasičnih merdevina. Merdevine se vise ne mogu koristiti za rad, već samo za penjanje do mesta rada ili neke ograničene radne aktivnosti jednom rukom i u kratkom vremenskom period.

    U mogućnost smo da vam ponudimo rešenje koje zadovoljava sve norme bezbednosti i zdravlja na radu i sa cenom ne mnogo većom od boljih klasičnih merdevina. U pitanju su merdevine sa platformom i ogradom na platformi koje mogu da se koriste za rad zaposlenog do visine od 6m. U pitanju su pokretne sklopive merdedevine sa platformom koje su lake za transport  i pokretne na mestu rada. U odnosu na klasične merdevine zaposleni nema fizička naprezanja kao kod klasičnih (ovde stoji na platformI, a ne na uzanoj stopi ), pa se ne javlja zamor kod zaposlenog i produktivnost rada je za 40% veća.

      Pokretne rasklopive merdevine sa platformom će vam obezbediti siguran izdignut radni prostor. Namenjene su za upotrebu u skladištima, kod kamiona (za lak pristup i bolji pregled), za izvođenje svih unutrašnjih građevinskih radova (zidanje, malterisanje, gletovanje, krečenje, postavljanje izolacije, rigips ploča, pločica i sl. ), ali i za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvima. Njihove dimenzije, mogućnost sklapanja i izuzetno mala težina obezbeđuje lak transport i prenošenje do radnog mesta. U sklopljenom stanju zauzimaju izuzetno malo prostora i mogu se nesmetano odlažiti na bilo kom mestu.

      Merdevine se lako pomeraju zahvaljujući maloj težini i točkovima od pune gume. Točkovi se koriste samo za lakše pomeranje merdevina i nisu u direktnom kontaktu sa podlogom tokom izvodjenja radova, pa je bezbednost korisnika na najvišem nivou. Svi vezivni elementi (vijci i navrtke) su testirani od strane proizvođača istih na smicanje i izvijanje i zadovoljavaju DIN, EN i SRPS norme.  Trajnost merdevina sa platformom je mnogo veća od klasičnih merdevina uz pravilno korišćenje i transport.

       Pokretne rasklopive merdevine sa platformom su patentirane i imaju atest i kompletno svu potrebnu dokumentaciju sa stanovišta bezbednosti i zdravlja na radu. Proizvod poseduje Atest o usaglašenosti za bezbedan rad EN 131-7 i uputstvo za upotrebu i održavanje. Proizvođač pogon ima u Ćupriji i već izvozi merdevine u neke zemlje evropske unije.

Poseduju sertifikat SRPS EN 1004:2011 - 3 klase (200kn/m2) i nosivost im je 200kg.


U CENU SU URAČUNATI GUMIRANI TOČKOVI FI 150mm SA NAVOJNOM ŠIPKOM,

A OD 10,40m RADNE VISINE GUMIRANI TOČKOVI FI 200mm SA NAVOJNOM ŠIPKOM.

 

Cenovnik bez PDV-a se nalazi u fotografijama za sve modele.

ID Oglasa: #134103520
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.