slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Pegla za PVC cevi novo pegla za varenje pegla nova

5.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
3.344
53
pre 6 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 19.08.2017.
Svi oglasi
Najnoviji model za 2021. godinu sa pojacanim grejacima.  
Pegla za varenje PVC cevi sa novim poboljsanim i pojacanim grejacima od 2000W.  
Dobijaju se 6 teflonskih kalupa za razlicite precnike PVC cevi, pegla i stalak za spustanje kad je vruca i u radu, brzo i lako mozete promeniti kalupe, a kod manjih koristiti i dva u isto vreme. Poseduje na sebi termostat za promenu radne temperature u rasponu od 50 do 300 stepeni Celzijusa, kao i dva prekidaca za paljenje i gasenje grejaca. Sami grejaci rade preko dva prekidaca tako da mozete koristiti 1 ili 2 po potrebi i u zavisnosti od precnika cevi ili doba godina (zima leto).  
Pored pegle dobijate pratecu opremu i alat: makaze za secenje PVC cevi, metar, radne rukavice, kao i alat potreban za promenu kalupa srafciger i inbus kljuc.  
Sa ovakvom istom peglom i ja radim po potrebi kad mi je potrebna samo imam prethodni model koji je malo slabiji. Pegle su proverenog kvaliteta, sami kalupi su veoma dugotrajni, teflonska zastita na njima je veoma kvalitetna.
ID Oglasa: #70667102
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.