slika
1 od 1

Jednokrilni pvc prozor 70x150 - 116e

116 €Fiksno

Kovin
Kao novo - nekorišćeno
87
1
pre 8 dana
Odgovara na 0% poruka.
Alu Mont Plus
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi
   ✳️ ✳️ IZRADA VAN STANDARDNIH DIMENZIJA PREMA VASIM ZAHTEVIMA✳️ ✳️  

                                   *****PREVOZ GRATIS ZA BEOGRAD OSTALO PO DOGOVORU*****
                                                              ⚠️-NARUCITE ONLINE-⚠️
    Uz ovaj jedinstveni online kalkulator, za samo nekoliko klikova doci cete do Vasih prozora i vrata

                      *Po prvi put u Srbiji mogucnost kupovine prozora preko internet prodavnice*

                               posetite nas na nasoj staroj adresi "alumontplus"


  • Da bi ste osigurali komfor u kući i kancelariji mnogo je važno da posvetite dovoljno pažnje kod izbora prozora na faktore kao što su zvučna I toplotna izolacija. Buka je jedan od najpotcenjenijih faktora koji utiču na naše zdravlje, a dobra toplotna izolacija će smanjiti suvišne račune za ogrevanje i rashlađivanje . Odgovarajući profil će osigurati da Vaš dom bude tih, spokojan, hladan leti i topao zimi.  

  • Da li znate da je gubitak toplote kroz prozore preko 40%? Zato je mnogo važno da izaberete profil  koji je prilagodljiv i čuva toplotu unutra zimi, a leti čini vaš dom hladnijim. Energetska efektivnost zavisi od profila, termopana i vrste distancione lajsne.  

  • Nasa stolarija je ispitana u ROSENHEIM-u Nemackoj i posedujemo CE znak koji omoguvava izvoz u EU

  • Stolarija se izrađuje od profila proizvođača Roloplast, okov je Nemačkog proizvođača Roto, stakla se sastavljaju i vakumiraju ili pune argonom u našim pogonima i celik je debljine 1.5mm unutar profila sto mu daje dodatnu stabilnost i cvrstocu.  

- Termoizolacija:  
  • PVC prozori imaju odličnu termo i zvučnu izolaciju. Profili 5 i 6 komora, dvo ili troslojno staklo uz mogućnost climaguard stakla daju odlične izolacijske karakteristike.  


-Boje:  

  • Standardno imamo profile bele ili laminacije mahagoni, siva, orah i zlatni hrast.  


- Garancija:  

  • Garancija na naš proizvod je 10 godina na profil, 5 godina na okkov, roletne i staklo. U garanciju spadaju sve neispravnosti nastale našom greškom. Oštećenja nastala višom silom ili nepravilnim rukovanjem-održavanjem stolarije ne podležu garanciji.
  • Nakon isteka garancije u slučaju problema naši majstori mogu izvršiti pregled i popravku stolarije. Materijal i usluga popravke sa naplaćuje.

- Vrste komarnika:  

  
  • Plise komarnici su po principu harmonika vrata, jer se mreža skuplja na jednu stranu. U zavisnosti od širine otvora koji treba pokriti, plise komarnici mogu biti jednodelni, dvodelni ili za francuske balkone. Rukovanje plise komarnikom je vrlo jednostavno, otvaraju se i zatvaraju povlačenjem ručice u jednu stranu.  Mreža plise komarnika je izdržljiva, uz dobru propustljivost svetlosti i vazduha. Karakteristično za aluminijumski ram je da je izrađen od kvalitetnog materijala koji je otporan na udar vetar, UV zrake, korozije i deformitete. Ukoliko vaši ukućani ili vi imate poteškoća zbog alergija na polen, izbor jednog ovakvog plise komarnika vam može pomoći jer je, pored zaštite od insekata, vrlo dobra zastita i od polena. Ugradnjom plise komarnika rešićete se dosadnih insekata i alergije od polena ali i vaš dom učiniti lepšim i modernijim.  

  • Rolo komarnici su idealno rešenja za svakoga ko ima problema sa insektima i želi da zadrži insekte van prostorija u kojima boravi.  Rolo komarnici se izrađuju od aluminijuma, a mrežica je od fiberglasa koji je otporan na sve vremenske prilike i ne predstavlja značajnu prepreku za protok vazduha i svetlosti. Reč je o materijalu koji je dugotrajan i otporan na oštećenja, nije zapaljiv i ne deformiše se na suncu. Krajevi mrežice prolaze kroz vodilice koje sadrže takve četkice koje sprečavaju da dođe do kidanja mrežice. Okvir rolo komarnika može da se izradi u različitim bojama te vi imate mogućnost izbora. Ugrađuju se na prozore,  postojeće roletne.  

  • FIXNI komarnik je od fiberglasa. Ram komarnika može biti od PVC-a ili aluminijuma. Standardna i najčešće korišćena boja fisknog komarnika je bela, ali se oni mogu raditi i u boji vaše stolarije, pre svega u drvo dekoru

- Roletne:  
  • Roletne su ubedlivo najbolji proizvod za zasenčenje prostora, pored toga što jedino spoljašnja roletna može potpuno da spreči prodor svetlosti u prostoriju, značajna je kao izolator. Zimi je sa spuštenom roletnom mnogo toplije (najveći gubici toplote su na staklenim površinama), a u letnjim danima hladnije (smanjuje se korišćenje klima uredjaja).

  • Roletne se izradjuju od plastike I aluminijuma (lamele), a prateća konstrukcija od aluminijuma, dekapiranog lima ili plastike. Lamele za ALU roletnu su ispunjene poliuretanom, što obezbeđuje dodatnu izolaciju i čvrstoću lamele. Lamele za PVC roletnu su prazne, all podeljene komorama u preseku, što takodje doprinosi izolaciji i stabilnosti lamele. Dostupne su u više boja, konstrukcija se plastificira i uglavnom je boja konstrukcije i lamela ista.

- Podprozorske daske i okapnice u beloj, zlatni hrast, tamni orah, antracit, mahagoni i sivoj boji.  



ID Oglasa: #135831818
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.