Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Igračke i igre > Društvene igre

slika
slika
slika
1 od 3

Šok Lopta

1.999 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
203
4
pre 11 dana
ПУТ ДО КЊИГЕ - Гандијева, Нов online
Član od 01.08.2017.
Svi oglasi
Šok Lopta nas podseća na dobacivanja zapaljenog dinamita između Duška Dugouška i Pere Kojota ili Neustrašivog Badže, pa kod koga će ostati u poslednjem trenutku? … eh kako su to bili dobri crtaći.

E pa u tome imate priliku i Vi da “ uživate” , samo što će Vas umesto “ Boooma” prodrmati “ Bzzz Bzzz” tj. struja. Evo o čemu se radi. Šok loptu napunite preko priloženog adaptera, zatim je uključite i počnite sa dobacivanjem. U jednom trenutku ona će prodrmati nekog od članova “ zatvorenog” kruga. Pri čemu verujemo da je ovo prva igra u kojoj izbegavate uhvatiti loptu. I nemojte misliti da je to mala količina struje (šta je bilo, već ste se uplašili), šalimo se. Mada se ipak ne preporučuje osobama sa slabim srcem kao i onima koji nose pacemaker. I naravno, držite je podalje i od kućnih ljubimaca.

    NAPOMENA: ne preporučuje se osobama sa slabim srcem kao i onima koji nose pacemaker. I naravno, držite je podalje i od kućnih ljubimaca.

Karakteristike:
Gumom obložena lopta s 18 metalnih kontakata kroz koju štrči struja,
Interni tajmer neizvesnog drmanja žrvtve,
Boja plava,
Punjač za loptu (uključen),
Uzrast: 14 i više godina,
Dimenzije: 7 x 7 x 7 cm veličine.
Zemlja porekla: Kina,
Zemlja uvoza: Kina.
ID Oglasa: #78059608
Informacije

Уколико желите да купите предмет довољно је да оставите своје податке, име презиме , адресу и телефон, и ми ћемо вам послати постекспресом а ви ћете их платити приликом преузимања или пре слања. Купљене предмете можете преузети лично, уз претходни договор, у улици Пере Сегединца (улаз из Гандијеве), Нови Београд.  

ЈЕФТИНО СЛАЊЕ МАЊИХ ПАКЕТА.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.