Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Igračke i igre > Društvene igre

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

DOBBLE ŽIVOTINJE - društvena igra

1.990 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
267
8
pre 12 dana
ПУТ ДО КЊИГЕ - Гандијева, Нов online
Član od 01.08.2017.
kp izlog
Hit društvena igra prodata u milionima primeraka širom sveta sada i na našem jeziku i na ćirilici!

Dobble životinje mogu igrati i deca već od 3 godine!

Dobble je igra fenomen i zvanično najprodavanija društvena igra u Velikoj Britaniji u poslednje dve godine.

Težina 0.141 kg
Dimenzije 13 × 13 × 8 cm
Igrača 2-8
Uzrast 3+
Trajanje partije 15 min
Jezik Srpski
Baterije ne koristi baterije
Materijal Karte, Metalna kutija

Dobble je poznata kao jedinstvena društvena igra za sve generacije, u kojoj deca i odrasli mogu međusobno da se takmiče – ravnopravno!

Dobble životinje napravljen tako da ga deca mogu koristiti u ranom uzrastu, i to već od 3 godine. Najmlađi mogu učiti prepoznavanje životinja kroz igru i polako otkrivati zanimljiv Dobble svet igara – opažanja, refleksnih reakcija i sjajne porodične zabave.

Napravljena po specijalnom matematičkom algoritmu, Dobble se igra u 5 različitih, jednostavnih, zabavnih i interesantnih igara koje okupljaju porodicu zajedno, decu različitih uzrasta, prijatelje i parove.

Dobble razvija refleksne reakcije i sposobnosti opažanja, posebno kod dece. Interaktivna je i jednako zabavna i dečacima i devojčicama.

Dobitnik mnogobrojnih priznanja i preko 100 nagrada.

Dobble je najprodavanija društvena igra u Velikoj Britaniji u poslednje dve godine. Br. 1 igra sa kartama u Velikoj Britaniji, Španiji, Nemačkoj, Br.2 u Francuskoj. Najprodavanija porodična društvena igra 2018 i 2019.

Jednostavno, praktično pakovanje koje je zgodno poneti sa sobom, jer uvek je pravo vreme da se igra Dobble svejedno da li ste kod kuće, u školi, na planini ili na plaži.
Specifična, jednostavna pravila, brza i garantovana zabava za celu porodicu!



ID Oglasa: #117249789
Informacije

Уколико желите да купите предмет довољно је да оставите своје податке, име презиме , адресу и телефон, и ми ћемо вам послати постекспресом а ви ћете их платити приликом преузимања или пре слања. Купљене предмете можете преузети лично, уз претходни договор, у улици Пере Сегединца (улаз из Гандијеве), Нови Београд.  

ЈЕФТИНО СЛАЊЕ МАЊИХ ПАКЕТА.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.