slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Sah garnitura "Dubrovnik" prava takmičarska nekorišćeno

2.650 dinFiksno

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
3.068
59
pre 5 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksandar
Član od 22.02.2014.
Svi oglasi

Takmičarski komplet sah set - plastične sahovske figure sa otežanjem tip Dubrovnik /kralj sa kuglicom, a lovac sa kapicom suprotne boje/ u vrećici + tabla na uvijanje sa futrolom za sve sahiste - i za amatere i za ozbiljnije igrače, pa i profesionalce.

Odlična kombinacija, braon - bela podloga dimenzija 50x50cm, i polje 58mm, veoma zgodno za turnire. Dimenzije figura su turnirske - kralj je visok 92mm, a visina pijuna je 47mm.  

Komplet je sjajan, zadovoljava sve potrebe savremenog sahiste. Figure su otporne na lomljenje, veoma izdržljive, dok je tabla vrlo elastična, deblja i takođe otežana, lako se uvija i ispravlja, sa obeleženim brojkama i sah notacijom. Sve je vrlo pregledno prilikom igre.

Ovo može biti i veoma lep poklon nekom sahisti. Cena 2650 dinara plus troškove dostave plaća kupac.

Šaljem BRZOM POŠTOM ili dogovor.

Preuzimanje moguće i u mom lokalu u Leskovcu (ukoliko ste, naravno, u mogućnosti da dođete u Leskovac) uz prethodni dogovor oko vremena dolaska.


Ako imate dodatnih pitanja kontaktirajte me pre kupovine, rado ću vam odgovoriti. Pozovite na telefon 0656130443 (odgovaram i na Viber).  Dostupan sam i na ovom broju 0600149275, pa pozovite na kom Vam više odgovara.   

Porudžbine možete slati i preko poruka na portalu KUPUJEM PRODAJEM.  
Telefonom lično, SMS-om, Viberom na broj:    (+381) 0656130443
e-mail:  acaveljkovic89@gmail. com

Mislim da OCENE mojih kupaca govore sve o meni. Proveren kvalitet robe i usluge.
          
Pogledajte i ostale moje oglase vezane za šah, u ponudi imam veliki izbor šahovske opreme!

ID Oglasa: #122640607
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.