• Igračke i igre
  • Edukativne igračke i igre
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
3-D olovka dečija

NOVO Pogledajte recenzije na you tube

1.399 din
1
0

postavljen

danas

Beograd | Palilula

Edukativna igra

* Edukativna igra hemijska laboratorija sa 238 eksperimenata. Set sadrži ...

3.500 din
10
0

Niš

Idi na

Edukativne igračke i igre

Edukativne igračke i pametne igračke su sjajan način zabave za mališane. Uz didaktičke igračke deca će se igrati ali istovremeno i učiti nove stvari na zanimljiv način, bez ikakvog opterećenja.

Na KupujemProdajem možeš pronaći širok spektar različitih edukativnih igračaka za decu svih starosnih grupa ili ponuditi na prodaju svoje didaktičke igračke velikom broju zainteresovanih kupaca

Lako pronađi pametne i edukativne igračke za svoje dete

Puzzle, matematičke igre, različite slagalice, Lego kocke, magične table za crtanje, bojanke... Na KP ćeš lako naći pravu didaktičku igračku za svoje dete.

Za malo starije mališane tu su edukativni tableti koji su napravljeni da im pomognu u sticanju kompjuterskih veština, kao i različite igre sa rečima i didaktičke igre pisanja i čitanja, blokova, konstrukcioni kompleti i igre pamćenja.

Pronađi kupce za svoje edukativne igračke

Ukoliko poseduješ pametne igračke koje želiš da prodaš ili tražiš novog vlasnika za svoje edukativne igračke KP je pravo mesto za to.

Sve što je potrebno jeste da se u nekoliko jednostavnih koraka registruješ i besplatno postaviš svoj oglas sa opisom i fotografijama didaktičkih igračaka koje nudiš. Veliki broj korisnika koji dolazi na KP svakoga dana moći će da vidi tvoj oglas, a na tebi je samo da sačekaš da ti se zainteresovani kupci jave telefonom ili putem kp poruke.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.