• Igračke i igre
  • Kockice
  • Mesto
  • Stanje
Idi na

Kockice

Lego kocke, različite druge kockice za igru i minifigure pružaju beskrajne mogućnosti za igru i zabavu, kako za decu, tako i za odrasle. Upravo zato kockice spadaju u najpopularnije igračke na svetu.

Ukoliko tražiš ili prodaješ ovakve igračke KupujemProdajem je pravo mesto na kome možeš pronaći lego kockice, sunđeraste i drvene kocke ili Pertini kockice. I sve to u samo nekoliko klikova.

Širok izbor setova i Lego kockica

Od kocki za bebe, setova lego kockica za dečake i devojčice, preko različitih slagalica od sunđera, maketa kamiona, automobila i drugih mašina od drveta do modela različitih poznatih građevina. Lepeza kockica za igru je veoma široka i zasigurno ćeš pronaći one koje će ti probuditi interesovanje.

Lego kocke posebno obiluju različitim tematskim kompletima koji izlaze u susret tvojim interesovanjima. Od Lego kućica za lutke, vozova, Lego dinosaurusa i super heroja, do Lego vatrogasnih kola, Lego brodova i čamaca, do setova Lego kocki koji ti omogućavaju da sklopiš junake iz poznatih filmova. I što je najbolje od svega, možeš čak i da kombinuješ različite komplete i stvaraš svoju novu avanturu.

Želiš da prodaš svoje Lego kocke?

U slučaju da prodaješ Lego kocke ili druge kockice za igru KupujemProdajem je pravo mesto za to. Potrebno je samo da se registruješ i odmah možeš, potpuno besplatno, postaviti svoj oglas.

Kako bi potencijalni kupci tačno znali šta oglašavaš potrebno je da dodaš precizan opis svojih Lego kockica i nekoliko fotografija koje će verno prikazati o kakvim kockicama za igru se radi, a zatim sačekaš telefonski poziv ili kp poruku kojom će ti se zainteresovani kupac javiti.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.