• Igračke i igre
  • Setovi za igru
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Decija sminka

21 delova Proizvod možete poručiti preko poruke na (KupujemProd... a ...

3.000 din
136
1

Beograd | Novi Bg.

Spajdermen set

ILI ING NOVO IZDANJE Odličan dizajn Specijalno za vašu decu ...

1.799 din
54
0

Beograd | Zemun

Decija kuhinja

Decija kuhinja Proizvode mozete poruciti na KP VIBER SMS ili ...

1.200 din
74
2

Beograd | Novi Bg.

Idi na

Setovi za igru

Zahvaljujući silnim delovima setovi za igru su sjajan poklon i za dečake i za devojčice zato što su mogućnosti za igru neograničene i sa njima se klinci mogu igrati do mile volje bez da im dosadi. Zabavu na stranu, setovi za igru, takođe, razvijaju kreativnost i motoričke sposobnosti najmlađih.

Ako želiš da podariš svom detetu upravo jedan takav set za igru, onda je KupujemProdajem pravo mesto za tebe. Na našoj platformi ćeš pronaći najrazličitije setove za igru, te brzo i lako obradovati svoje dete edukativnim poklonom.

Raznorazni setovi za igru i za dečake i za devojčice

Bilo da se radi o Patrolnim šapama, Bejblejdu, Blejzu i čudovišnim mašinama ili možda o kuhinjicama sa posuđem, drvenim kućicama za lutke, stolu i stolici za šminkanje, sve to i još štošta možeš da nađeš pretražujući oglase na KP-u.

Ako pak želiš da upoznaš svoje naslednike sa setovima za igru koji su obeležili tvoje detinjstvo, kao što su Nindža kornjače, Transformersi, Star Wars, te Super Mario i Lego, opet si na pokucao na prava vrata. Korisnici KP-a svakodnevno oglašavaju takve setove za igru, a na tebi je samo da odabereš najzanimljiviji za tvoje dete.

Brzo i lako pronađi novim dom setu za igru

Ukoliko je tvoje dete preraslo neki set za igru, a tebi je dosadilo da svaki nedelje brišeš prašinu sa istog, onda je možda red da ga prodaš i time usrećiš nekog drugog mališana.

U nekoliko jednostavnih koraka registruj se i besplatno postavi oglas za prodaju seta za igru. Obavezno u opisu iskreno navedi u kakvom stanju se taj set nalazi, te potkrepi to fotografijama. Na kraju ti ne preostaje ništa drugo nego da budeš spreman da odgovoriš na kp poruku ili poziv zainteresovane strane.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.