Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Igračke i igre > Setovi za igru

slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

1 Tobogan sa lopticama i zivotinjama

2.900 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
1.589
23
pre 10 dana
Malimirko064/22-40-550 online
Član od 13.12.2008.
kp izlog

Tobogan sa lopticama i zivotinjama od kockica , namenjen za decu manjeg uzrasta izuzetno je lepo osmisljen i uradjen , loptice imaju putanju po kojoj se krecu , odozgo na dole .
  Pored njih dobijate i domace zivotinje , zamisao igre je hranjenje zivotinja . Kada se spuste loptice odozgo na dole zavrsavaju u hranilici zivotinja . Veoma interesantno uradjeno i svakako ce biti zanimljivo deci .
  Sama loptica i njena putanja po toboganu ce biti interesantna deci . Ukoliko imate jos neke igracke sa tematikom kockica , dopunice te deci izbor kockica za igru i uciniti igru jos zanimljivom .
  Dobijate zapakovanu nesklopljenu igra cku sa slike.

Pogledajte u mojim predmetima  imamo veliki izbor setova koji su pazljivo birani po tematici i nameni i bukvalno su izabrani samo najbolji i najinteresantniji deci.
Za vise informacija mozete me pozvati na 064/22 40 550 

Ukoliko zelite da dobijete predmet posaljite u poruci 
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio .

ID Oglasa: #88095134
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.