slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Radionica za Decake-Alat za decu

8.999 din

Kao novo - nekorišćeno
Vršac
3.114
45
pre 7 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Emil Balo 0642473198 online
Član od 03.07.2013.
Svi oglasi

Radionica za male   majstore dimenzije VxDxS 83x55x35cm visina radnog dela 55 cm 
Mogucnost placanja preko racuna sve imam na lageru odmah isporucivo zbog povecanog obima prodaje za stanje artikala najbolje pozvati. Boje koje su trenutno isporucive  zelena, plava, svetlo ljubicasta, roza, tamno ljubicasta ili kombinacija tih boja.    Radionica je iyradjena od medijapana farbano ekoloskim bojama bezbedno za decu na vodenoj osnovi. Svi coskovi i ivice su zaobljene i bezbedne za deciju igru. Visina radnog dela 55 cm adekvatna za decu od 18 meseci pa na dalje . Sva pitanja i porudzbine na tel.064-247-31-98  poziv sms viber 
Mogucnost porucivanja kuhinja I ostalog nanestaja po vasoj zamisli i zelji.  
Kontakt KP poruke, sms, Viber 9-21h  0642473198
POGLEDAJTE SVE MOJE OGLASE KLIKOM NA SVI OGLASI U GORNJEM DESNOM UGLU 

 mogu ofarbati  u boju po vasem izboru.  

Pogledajte i ostale moje oglase.  
Saljem na kucnu adresu Postexpresom cena dostave 550 din. Za slanje vise elemenata jeftinija postarina jer ide kao zbirna isporuka.  
Saljem Postexpresom ili drugim postama po vasem izboru na rizik primaoca.  
Troskove i rizik slanja snosi kupac.  
Ne saljem van Srbije.

ID Oglasa: #65885522
Informacije
Napomena. Svi moji oglasi sa natpisom da je stanje predmeta kao novo (nekorišćeno) su novi, ali prodavac je fizičko lice pa moram označiti tako, dok za svaku polovnu stvar navedem da je korišćena, za raliku od prodavaca koji čak i polovne predmete prodaju pod naznakom kao novo ( nekorišćeno).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.