slika
slika
1 od 2

Vodootporna silikonska traka za kuhinju,kupatilo

700 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
147
5
pre 11 dana
Odgovara na 44% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milena
Član od 05.04.2019.
Zaustavite prodiranje vode, vlage i prljavštine u proreze između fuga pločica i spojeva između umivaonika itd. Koristite zaptivnu vodootpornu traku za kupatilo I kuhinju.

Zaptivna vodootporna traka za kupatilo i kuhinju, samolepljiva, PVC Zaustavite prodiranje vode, vlage i prljavštine u proreze između fuga pločica i spojeva između umivaonika itd. Koristite zaptivnu vodootpornu traku za kupatilo I kuhinju. Silikon na spojevima između sanitarija i pločica često propada, pojavi se buđ i ružno izgleda. Zato ne trošite vreme uzalud menjajući silikon iznova i iznova, već nabavite vododotpornu traku koja će jednom zauvek rešiti problem na spojevima između sanitarija i pločica. To je samolepljiva univerzalna traka, koja se lako lepi i postavlja, gde god treba. Bilo da je to spoj između sudopere i pločica ili radnog stola, kade i zida, lavaboa i pločica, oko wc šolje, vrlo lako ćete je zalepiti. Karakteristike: Vodootporna traka Za spojeve na prelazu kod sudopere i pločica, lavaboa i pločica, kade i zida Postojana, univerzalna, bez mirisa Kvalitetna, ne oštećuje se prilikom brisanja Fleksibilna i praktična Lako se postavlja na očišćenu i osušeno površinu Boje: bela
Dužina: 3, 2 m
Širina: 4 cm .
ID Oglasa: #129490661
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.