slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Šolje za sublimaciju

Kontakt

Novi Sad
Novo
Dostupno odmah
2.554
34
pre 15 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miki
Član od 08.08.2012.
Svi oglasi

Šolje za sublimaciju su proizvod koji Vam pruža mogućnost štampe vrhunskog kvaliteta a malih tiraža. Naše šolje su vrhunskog kvaliteta. Imamo najveći izbor sublimacionih šolja, u svakom trenutku u našoj ponudi možete pronaći veliki broj različitih modela šolja za sublimaciju. Kod nas možete naći bele šolje, magične šolje, zlatne šolje, srebrne šolje, roze šolje, šolje sa drškom u boji, metalne i staklene šolje. Pored šolja za sublimaciju tu su i termos za kafu, boca za bicikl, rakijske čašice i krigle za pivo. Šolje za sublimaciju su prve klase. Sve šolje za sublimaciju iz našeg asortimana su unapred pripremljene za ovu tehniku štampe. Ukoliko Vas interesuju uputstva za štampu na šoljama sve detalje o tome možete pronaći na našoj stranici sa savetima za sublimaciju šolja.

 

Posetite naš Youtube kanal i saznajte više o novim proizvodima i tehnikama sublimacione štampe. Ako Vam treba savet za sublimacionu štampu, štampu na pamučnim majicama ili oprema za sublimacionu štampu, javite nam se i rado ćemo vam izaći u susret. Prijavite se na naš newsletter, kako bi bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama. Trudimo se da Vam uvek ponudimo nove proizvode i upoznamo Vas sa novim tehnologijama sublimacione štampe kako bi dobili povoljan a kvalitetan otisak. Naše dugogodišnje iskustvo  u sublimacionoj štampi i profesionalan tim će Vam pomoći da izaberete opremu koja Vam je neophodna za sublimacionu štampu.


Mincom doo
Miše Dimitrijevića 25
Novi Sad
021 540 257
063 522 060
mincom@eunet. rs


 

ID Oglasa: #94104885
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.