slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

CNC LASER CNC CO2 250X140cm 130w / 150w

10.200 €

Novo
Beograd
11.141
93
pre 14 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
SRELE Laser Sistem
Član od 02.07.2016.
kp izlog

CO2 LASER CNC 250x140cm za sečenje i graviranje

PRODAJA i SERVIS - SRELE LASER SISTEM - 0644113311

Garancija na kompletnu mašinu 12 meseci.  
Garancija na upravljačku jedinicu 36 meseci.


Model:  2514PRO
Radna površina: 2500mm x 1400mm
Dimenzije: 3200mm x 2000mm x 1100mm
Vođice: Linear 15mm / 25mm
Brzina graviranja: 0 - 1000 mm/s
Brzina rezanja: 0 - 200 mm/s
Preciznost: 0,001mm
Operativni sistem: Windows XP/7/8/10
Maksimalna debljina materijala: 100mm


Mašine za lasersko graviranje i sečenje. Mašina je vrsta laserskog mašinskog sistema opremljenog CO2-laserskom cevi, koristi se za graviranje i sečenje drveta, pleksiglasa, kristala, kože, gume, mermera, keramike i stakla itd. Najprikladniji je i najpoželjniji izbor opreme u industrijama poput reklama, poklona, obuće, igračaka i sl. Podržava više grafičkih formata, poput HPGL, BMP, GIF, JPG, JPEG, DKSF, DST, AI i tako dalje. Ova mašina je opremljena DSP Control sistemom za RDdrav direktno, takođe podržava CoreDraw i Auto CAD i drugi napredni softver. Ona može da se poveže sa računarom pomoću USB kabla kada menjate podešavanja mašine za dizajnerske datoteke, možete prenositi datoteku sa USB memorijom na uređaj ili ga možete preneti na uređaj direktno pomoću USB kabla sa računara. Čak i na istoj Job-u, možete da podesite različite boje u softveru, a takođe možete praviti rupe. Takođe, noge se mogu odvojiti od glavnog tela mašine.  
Materijal za primenu: Drvo, bambus, žad, mramor, organsko staklo, kristal, plastika, odeća, papir, koža, guma, keramika, staklo, sečenje tekstila, industrijsko sečenje, industrijsko obeležavanje, potpisivanje znakova, modeliranje, specijalno oglašavanje, izrada plastičnih materijala, flekso, tačka kupovine, gumene marke, okvire slika, proizvodnju poklona, bar kodiranje, graviranje, rezanje zaptivki, nagrade i priznanje, personalizirani olovci, igračke, muzičke kutije, ploče za svetlo, kutije za nakit, oznake delova, šabloni rutera, rezervni otpad, foto albumi, nakit, zanati. . .  
Primenljiva industrija: reklama, umjetnost i obrt, koža, igračke, odeća, model, građevinski tapetar, kompjuterski vez i vezivanje, industrija ambalaže i papira.

ID Oglasa: #74993420
Informacije

Sa preko 1200 prodatih mašina postali smo vodeća firma u Evropi. Uz najiskusnije servisere nudimo obuku, tehničku podršku i servis za sve laserske CNC mašine.
Kod nas možete naći skoro sve rezervne delove i opremu za CO2 lasere.
Pored Srbije, gde je sedište firme, poslujemo i nudimo transport i obuke u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.