slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Kanterica Advantage 5 - Predfrezeri, touch screen - NOVO

Kontakt

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
5.008
20
pre 10 dana
Saray Makina Istanbul
Član od 25.08.2018.
Svi oglasi

Izuzetno kvalitetna, izdžljiva i jedna od najprodavanijih kanterica u Srbiji Advantage 5.  
Kanterica Advantage 5 je veoma izdržljiva i zahvalna kanterica za proizvođače pločastog nameštaja i za male i srednje radionice.  

Od agregata na mašini su instalirani:  
- predfrezeri (2x1,50 kW)
- rezač trake na početku i kraju
- gornji i donji frezeri
- radijusna glodala
- poliranje
- integrisan sakupljač prašine

Za informacije o ceni i dostavi možete nas kontaktirati na dole navedeni telefon, viber ili whatsapp i odgovorićemo odmah.

Garancija 2 godine na mehaničke i 1 godina na električne delove.  Serviseri iz naše poslovnice u Novom Sadu su zaduženi za za tehničku podršku u svakom momentu. Također, inženjeri iz fabrike su na dostupni za svaki vid podrške u svakom momentu. Garantujemo za obezbeđenje rezervnih delova do 10 godina nakon kupovine mašine.
U ponudi imamo i druge profesionalne stolarske mašine, a za više informacija kontaktirajte nas na +90 5050 390 980 (viber ili whatsapp) ili na mail info@saray-makina. com. tr – Saray Makina Istanbul.

Saray Makina je jedini ovlašteni distributer stolarskih mašina Mizrak za područje Srbije! ! !

Od septembra 2020 je aktivna poslovnica Saray Makine u Srbiji (Novi Sad), a neki modeli mašina se mogu pogledati u Novom Sadu. Od sada ćemo moći isporučiti mašine i fizičkim licima, a naravno i pravnim kao i do sada.

ID Oglasa: #114475632
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.