slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Optimizer - automatski štuc (kratilica)

Kontakt

Krupanj
Novo
2.887
8
pre 7 dana
Nebojša
Član od 30.09.2012.
Svi oglasi
OP-4000 je CNC optimizer. Označavanje grešaka na drvetu se vrši standardnom fluorescentnom kredom. Isporučuje se sa automatskom sortirnicom sa 3,5 ili 7 sortirnih boksova plus izlaz pravo za otpad. Mehanika, automatika, elektronika i program su u potpunosti proizvod firme Digit (Srbija, Krupanj). Garancija na svu upravljačku elektroniku je 36 meseci.   Kompletna pneumatika na mašini je "Festo" (Nemačka). Veliki broj prodatih mašina u zemlji i inostranstvu. Odličan odnos cena/kvalitet.



Ključne reči:
automatska kratilica, pilana, cnc optimizer za drvo, OP-4000, Digit Krupanj, Digit, Nebojša Peric, linija za optimizaciju, optimizer, automatska sortirnica, automatska kratilica, izbacivanje nepravilnosti na drvetu, daska, decimirnica, opticut, optimizator, optimiranje, Nebojsa Peric, optikat, fluorescentna kreda
ELEKTRONSKI PODSTOLNI ŠTUCER OPTIMIZER
ID Oglasa: #71281568
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.