slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kompletna linija za sublimacionu stampu sa repro materijalom

650 €

Niš
Novo
Dostupno odmah
16.524
434
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Josif
Član od 12.02.2010.
Svi oglasi

Kompletna linija za sublimaciju kojom možete raditi
- tkanine, gotove proizvode od tekstila, majce, duxeve, dresove, , , kape, kačkete, trake za id kartice, maske za mobilne telefone, keramičke šolje, flaše, šaše, magnete, , , drvo, šper, laminat, , i još puno toga
Termo presa koja je ponudjena u kompletu, ima 5 vrsti nastavka, tako da Vam daje mogućnost transfera na skoro svim predmetima koji trpe termičku obradu preko 120 c (Nova, zamenjivi grejači, silikonska guma sa apsorberom vlage. . . daleko pouzdanija i bolja od ponude iz Kine)
Štampač Epson,  koji dolazi u kompletu je prilagodjen sublimaciji. Na njemu je sve odradjeno kako bi mogli nesmetano da radite (vodjice, mlaznice, roleri, softver, , , i još puno toga)
Imajte na umu da nabavkom štampača koji nije predvidjen za sublimacione boje, možete trajno oštetiti uredjaj, imati problema prilikom štampe i transfera.
Komplet obuhvata i potrošni materijal koji Vam je dovoljan za oko 500 različitih otisaka u formatu A4 i punom koloru i sadrži
- Inicijalno punjenje štampača subli bojama "Nano" kvaliteta 
- Transfer papir, višrkratni, možete ga upotrebiti više puta, za transfer na pamuku . . .20 lista
-  Učvršćivač u prahu, za sublimiranje pamučnih materijala . . . . .100 gr.
- Transfer papir, brzosušeći, za sublimiranje svih materijala osim pamuka . . . . .50 lista
- Podloga za sublimiranje na tamnim tkaninama . . . . . . . . .1m (u širini od 90cm)
- Gratis po želji, šolja, podloga za miša, torba, magnet . . .

Uz nabavku kompleta dobijate kompletnu instrukciju i podršku u radu, kao i servis opreme  ukoliko ne dodje do mehaničkih oštećenja (lom, upotrebom drugih nepredvidjenih boja, materijala . . . )
Ovom linijom ste spremni za početak jako profitabilnog posla sa minimalnim ulaganjem, gde vam nije potreban odredjeni prostor, linija je mobilna i ne iziskuje veliki prostor, a kako nema neprijatnih mirisa, prolivanja boje i ostalog možete raditi iz dela vašeg stana.
Za prodaju Vaših proizvoda Vam ne treba prodajni prostor, dovoljan je internet i oglašavanje kao i preporuka komšija.
Kod nas uvek možete u kasnijem periodu, unaprediti opremu po sistemu zamene ili dodatnom nabavkom, i krenuti u još ozbiljniji posao. (Dodatkom katera iz naše ponude dobijate mogućnost sečenja raznih materijala, folija za tekstil, izloge, reklame. . . )
Za sva pitanja smo na raspolaganju.
Imamo sve što Vam treba za sublimaciju, kao i stručnu podršku u bavljenju istom.
Servisiramo opremu u najkraćem roku.
Dugogodišnje iskustvo u obavljanju tog posla nam daje mogućnost da nudimo ono što upotrebljavamo za naše potrebe svakodnevno.
Pogledajte sve naše oglase
Posetite nas na
www. sublimink. rs

ID Oglasa: #85113165
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.