slika
slika
slika
slika
1 od 4

Sublimacioni transfer papir za pamuk bez praha A4

95 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
4.683
91
pre 5 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miki
Član od 08.08.2012.
Svi oglasi

Sublimacioni transfer papir za pamuk bez praha A4 omogćava izvanrednu oštirinu, boju, postojanost i kvalitet na pamuku. Uz pomoć sublimacionog transfer papira za pamuk bez praha dobićete na vašem proizvodu boju koju ste želeli. Papir se brzo suši, pa se samim tim i ne razmazuje, tako da odmah nakon štampe možete ići na transfer otiska. Nakon štampe papir može da ostoji i do nekoliko dana(preporučujemo da štampate odmah). Transfer papir za pamuk ima odličan otisaki i jake boje.

Sublimacioni papir za pamuk  u svom sastavu ima dodatni premaz od Subli folije koja mu omogućava upotrebnu SubliSplash boja. Ukoliko se koristite SubliSplash boje otisak će biti kvaitetniji i intezivniji.

Sublimacija na pamuk je inovativna tehnika prenosa otiska na pamučne bele i svetle majice. Ova tehnika prenosa otiska na pamučne majice idealna je za foto-radnje, knjižare, radnje sa personalizovanim proizvodima, štamparije, poklon shopove i firme koje se bave štampom velikog broja tekstila.

Postupak rada

Detaljan prikaz postupka rada u koracima:

  1. Ubaciti papir u Epson ili Sawgrass sublimacioni štampač i podesiti potrebna podešavanja za foto kvalitet kako bi dobili najbolje rezultate.
  2. Kod Sawgrassa štampača potrebno je okrenuti glatku belu stranu na dole, dok kod Epson štampača bela strana ide okrenuta ka vama.
  3. Odštampati na trasnfer papir za pamuk bez praha pripremljen dizajn(štampa u ogledalu)
  4. Staviti papir na određenu pamučnu majicu (bele ili svetle majice)
  5. Preko transfer papira za pamuk staviti termo otporni papir il iteflonsku podlogu, (ako radite štampu na majicama) da se slika ne bi prenela na gumu i ploču prese
  6. Parametri za presu: 200° C i vreme na 15 sekundi ( U zavisnosti od kvaliteta presa vreme može da varira i potrebno je primeniti jači pritisak. Vreme testirati okvirno od 15 do 20 sekundi)


Mincom doo
Miše Dimitrijevića 25
Novi Sad
021 540 257
063 522 060
mincom@eunet. rs


ID Oglasa: #93588066
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.