slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Alati za plastiku razni

KontaktZamena moguća

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
6.832
20
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dejan
Član od 26.02.2016.
Svi oglasi

Na prodaju razni alati za brizganje plastike 8 komada.
Prvi na slici pravi vođice za mašine za teretane sa slike br.4 , cena 350e.
Drugi na slici pravi nožice za razne uređaje prečnika 70mm i visine 10mm , cena 150e.
Na trećoj slici su 2 alata za izradu ručica za metalne korpe i kolica za super markete , cena za oba 300e, a na petoj slici su urađene ručice iz tih alata.
Na slikama 6-10 su 4 nedovršena alata za dozne za knauf fi60 i fi78 (treba samo da se dovrši erodiranje na trnovima-muškom delu alata za 4 rupe sa strane gde treba da ulaze kablovi----ostalo je sve završeno) + izerodirana forma za poklopce za dozne fi78 i nedovršena forma za poklopce 100x100, uradjen alat za štancovanje i savijanje limčića i oko 7000 komada gotovih narezanih limčića i oko 50.000 odštancovanih limčića , postoji prednja ploča sa diznom, bez urađenih zadnjih ploča sa izbijačima, cena za sve 650e. Alati za dozne su nedovršeni, samim tim nisu isprobani i ne postoje urađeni uzorci. Na slikama su dozne u plavoj boji i to su uzorci po kojima su alati rađeni, ali nisu 100% identični kao što će biti novi izbrizgani delovi.
Za kupovinu svih alata veliki popust.

ALATI NISU OKALJENI, RADJENI SU OD OBIČNOG MATERIJALA I NE MOGU DA SE KALE.

Na poruke i pitanja na koja imate odgovore u tekstu oglasa i na pitanja koja nemaju blage veze sa oglasom, NE ODGOVARAM. U opisu oglasa je 99% sve objašnjeno. Za ono što nije, na upit odgovaram što pre je moguće. Zato, nemojte samo da pročitate naslov oglasa i da postavljate nepotrebna pitanja, nego pročitajte oglas do kraja. To će uštedeti vreme i Vama i meni.

ID Oglasa: #58425368
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.