slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Kruzni neodijumski magnet FI 25mm 16 KG

1.400 din

Beograd
Novo
323
10
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Neomagneto
Član od 18.07.2012.
Svi oglasi
Super jaki (=N42) kruzni Magnet. Ekstremno jak, moze da drzi tezinu do 16 kg. Neverovatna tezina za magnet ove veličine. Izuzetno povoljna cena za magnete ove klase. Magnet je proizveden u Nemačkoj po najvišim mogućim standardima kao i visokom završnom obradom. Koriste ga pecarosi za vadjenje mamaca, hranilica i svega ostalog sto je metalno a nije vidno pokriveno tako da ih je veoma tesko pronaci bez ovog magneta. Koriste ga majstori za razna vadjenja, pridrzavanja, skupljanja srafova eksera ili opiljaka, koriste ga i za vadjenje metalnih EURA iz aparata koji primaju taj novac, na njega se lepe i metalni dinari novije proizvodnje. Pogodnost ovog magneta u odnosu na druge je taj sto poseduje rupu na sredini kroz koju mozete zavrnuti sraf sa upustenom glavom a na njega kuku, alku, drsku. . . i na to zakaciti kanap, lanac itd. . .             


Tehnicke informacije:             

Materijal NdFeB            
Forma pravougaonik            
Velicina Ø 25 mm            
Tolerancija +/- 0,1 mm            
Premaz niklovano(Ni-Cu-Ni)            
Jacina prijanjanja magneta 16 Kg            
max. radna termperatura 80° C            
Tezina magneta 24 g            


Ovo je jedan od mnogih oglasa i ponude magneta iz asortimana firme Neomagneto sa Novog Beograda, zvaničan uvoz i dokumentacija.  Kupujete magnete prve A klase koji su zvanično ušli u Srbiju, koje prate papiri od strane proizvodnog pogona u Nemačkoj. Nikakve kineske legure, uvoz komad, dva na crno iz Kine i slično. Neomagneto je jedini zvanični distributer nemačkih neodijumskih magneta za tržište Srbije.                                             

Magnet saljemo post expressom pouzecem.

p. s. ne odgovaram za eventualne zloupotrebe vezane za strujomere, satove za vodu i nemojte mi slati pitanja vezana za el. brojila, jer na ista ne odgovaram! ! ! za sva ostala pitanja-tu sam

ID Oglasa: #136717698
Informacije
Oglas FIRME Neomagneto, isključivo slanje porudzbenica Post Expressom istog dana kad poručite.

Magnete možete poručiti preko KP sajta sa dostavljanjem informacija: IME, PREZIME, ULICA, BROJ, POŠTANSKI BROJ, GRAD, KONTAKT TELEFON ili u našoj ONLINE prodavnici www. neomagneto. com.

Šaljemo i mali poklon.

Jednom kupljeni magneti ne mogu da se vrate!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.