slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Neodijumski magnet N52 30x20x10mm

950 din

Kao novo - nekorišćeno
Smederevska Palanka
1.670
49
pre 4 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dusan
Član od 05.06.2013.
Svi oglasi
Neodijumski magnet izuzetne jacine, nosivost ovog magneta je 8kg i gubi samo 1% svoje snage za 100 godina, pogodan je za razlicite namene.

Dimenzije: 30x20x10mm
Tezina: 44g
Kvalitet: N52
Legura: Neodijuma, Gvozdja i Bora (Nd2Fe14B)

Ovi magneti su veoma korisni za sprave za vezbanje koje rade na magnetnom principu (suva vesla, nordijsko skijanje), za zvucnike, risivere, mikrofone…

VAZNO!
Strogo obratite paznju prilikom rukovanja sa ovim magnetom zbog njegove veoma velike privlacne sile moguce je da dodje do ostecenja magneta, znaci oprez sa rukama, nikako ih ne prinositi blizu el. uredjaja (mob. telefona, ekrena televizora ili monitora, nosaca zvuka i ostalih osetljivih uredjaja) jer mogu dovesti do trajnih ostecenja tih uredjaja.

Ne odgovaram za eventualne zloupotrebe vezane za strujomere i satove za vodu nemojte mi slati pitanja vezana za el. brojila, jer na ista ne odgovaram!
ID Oglasa: #74717995
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.