Uplatite KP Prepaid kredit prvi put i dobićete 100% Bonus kredita, do maksimalnog iznosa od 2.000 dinara! Pročitajte uputstvo za ostvarivanje bonusa.

Kondenzacione sušare sa toplotnom pumpom

(NOVO)
Cena: Pozvati
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 1796 puta
Prati: 24 korisnika
Milan Kuzmanovic
Član od 29.01.2020.
Vrnjačka Banja
Kliknite za broj telefona

Može se koristiti za sušenje povrća, voća, lekovitog bilja i pecuraka.
Nije pogodna za sušenje celih plodova šljive.
Termoizolovana je od poliuretanskim panelima, postavljenim na čeličnu konstrukciju, što omogućuje lak transport bez rastavljanja. Roba se slaže na prohromske lese, a one se ređaju u prohromsa kolica koja na sebi imaju točkiće, što omogućuje jednostavnu manipulaciju na malom prostoru. Proces sušenja je precizno kontrolisan uz pomoć PLC-a, a svi parametri dostupni su na tač panelu. Energija za sušenje dobija se iz toplotne pumpe sa visokom vrednošću COP. Dobro strujanje vazduha omogućuje ravnomerno sušenje na svim etažama. Nema ubacivanja spoljnog vazduha čime se postiže visok kvalitet osušenog proizvoda.

Slika 1 - Kondenzacione sušare sa toplotnom pumpomSlika 2 - Kondenzacione sušare sa toplotnom pumpomSlika 3 - Kondenzacione sušare sa toplotnom pumpomSlika 4 - Kondenzacione sušare sa toplotnom pumpomSlika 5 - Kondenzacione sušare sa toplotnom pumpomSlika 6 - Kondenzacione sušare sa toplotnom pumpomSlika 7 - Kondenzacione sušare sa toplotnom pumpomSlika 8 - Kondenzacione sušare sa toplotnom pumpom
59.415 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 22.01.2021.
kup sred prod
117,22 117,58 117,93