Jovan

Ćuprija Član od: 03.05.2013 Ocenite
23.02.2018
Milos
Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne
Komunikacija protekla dobro: Ne
Ispoštovan dogovor: Ne
Zao mi je sto moram ovako da reagujem ali stvarno treba izbegavati ovog clana na KP
Zavlaci me nedelju dana da paket nije stigao na zeljenu adresu a iz poste su mi rekli da je paket vracen od strane kupca iz nekog razloga
Moja je greska sto sam poslao paket takvom kupcu jer sam kasnije video da ima jednu negativnu ocenu zbog slicne situacije
Jovan
U mestu gde zivim post expres se ne dostavlja iz kog razloga ne znam, 20km mi je najbliza posta gde dizem te posiljke. Nije mi odmah ni poslao. Morao sam da odem na put i nije imao ko ni da mi podigne posiljku. Iscimao sam majku da ode, ali je vec vracena. Jer je to bilo kada su bili praznici. Ponudio sam mu da mu platim usluge da ne bude covek u minusu, a on ovako.
05.02.2016
Žika
Opis iz oglasa tačan: Ne
Komunikacija protekla dobro: Ne
Ispoštovan dogovor: Ne
Radilo se o - TRANPI - zavlači me tri dana da je prezauzet a na moje insistiranje da mi pošteno kaže dali je odustai negira. Bežite od ovog člana, moj savet!
Jovan
imate gospodine te godine i lažete, moje je da li ću da saradjujem sa Vama ili ne, ja radim ne hvatam zjale i ne mogu da visim na telefonu i da budem uvek za vaše gluposti dostupan. Molim administraciju da mi ukloni negativnu ocenu. sa osobom i nisam dogovorio tačnu saradnju tako da nemate prava na negativnu ocenu. Meni je savest čista. A Vama svaka čast.