slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

SCANIA VCI3 Fabrička dijagnostika

1.180 €

Kao novo - nekorišćeno
Novi Sad
4.117
12
pre 14 dana
Bane
Član od 22.09.2009.
kp izlog

Nova verzija fabričke SCANIA dijagnostike. Zamena za model VCI2. Originalni uredjaj proizveden od švedske firme KVASER.

Namenjena svim SCANIA vozilima zasnovanim na CAN vezi izmedju kontrolnih jedinica (praktično sva SCANIA vozila od 2004 godine pa do danas). Izuzetno kompaktan uredjaj, koji pored standardne USB veze sa dijagnostičkim računarom nudi i puno bezžično (WiFi) povezivanje.

Uredjaj omogućuje intervencije koje rade i ovlašćeni SCANIA servisi. U kombinaciji sa dijagnostičkim i servisnim programom SDP3 (SCANIA Diagnosis and Programmer), omogućena je vođena dijagnostika na svim elektronskim, hidrauličnim i pneumatskim sistemima. Čitanje i brisanje grešaka, parametri, vođeno otklanjanje uočenih grešaka i kvarova, električne i servisne šeme, konfigursanje i kodiranje kontrolnih jedinica, kontrola i adaptacija, programiranje novih kontrolnih jedinica, testiranje signala i komponenata, kalibracija.

Obuhvata serije K, P, R, T, N, G, posebno za novije euro 5 i 6 kamione i autobuse. Cena uključuje instalaciju SDP3 softvera.

Nov, komplet:   VCI3 interfejs, instalacija softvera SDP3,   priključni kablovi, zaštitno pakovanje. Garancija.   Mogućnost instalacije kod kupca, isporuka van SRB (EMS, DHL), plaćanje Paypal, IBAN. Isporuka u SRB, Lično, kurirom, na teret kupca. Za firme: preko računa.



ID Oglasa: #8572999
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.