slika
1 od 1

Umeće kvantnog skoka

1.150 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1.212
26
pre 39 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Alternativni Centar Omega
Član od 08.11.2019.
kp izlog
Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):  Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)


Opis proizvoda:

Ovo je jedna od najvažnijih knjiga koju ćete ikad pročitati. Uz istraživanja na polju kvantne fizike, psihologije, biologije i epigenetike ponašanja kao i mnogih velikih duhovnih učenja, “ Umeće kvantnog skoka” će vas voditi na putu ostvarenja vaših najvećih ambicija. . Kad pročitate i počnete da primenjujete saznanja iz ove knjige to će biti trenutak kad ćete ovladati bogatstvom, zavođenjem, kreativnošću i svim stvarima u ovom materijalnom svetu.

“ Umeće kvantnog skoka” vas na lak način vodi na putu ka bezgraničnoj moći i prosvetljenju, a zasnovano na naučnim osnovama kao i večnim mudrostima. Omogućiće vam da prevaziđete provaliju u vašem životu između onoga gde ste sada do onoga o čemu sanjate. Ova knjiga će vas povezati sa svime o čemu ste maštali i pokazati put čak i ka onome što ste smatrali nemogućim. Ova knjiga se pojavila da bi vas uzdigla, i da biste shvatili koliku moć imate u svetu koji je po vašoj meri. Ovo je vaš trenutak i ova knjiga je tu samo zbog vas. Uživajte u ovom putovanju, jer putanja vašeg života nije više samo jedan pravi put do neumitnog kraja nego je samo jedan od mnogih puteva na razgranatom drvetu mogućnosti.

 
ID Oglasa: #86643206
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.