slika
1 od 1

Papa, to je mason : Sapienti Sat / Ivan Vukadinović

900 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
69
1
pre 21 dan
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srdjan online
Član od 31.10.2014.
Svi oglasi

Beograd 2016. Mek povez, 188 strana.


Posveta autora.

Knjiga je veoma dobro očuvana.
R16


Pisao sam uglavnom o velikim, vanvremenskim temama. Centralnoazijske legende, ili Gospodar Prstenova iz našeg ugla. .. I romantizam mi je bio bliži nego realizam, a ako ćemo već po ovom drugom, neka to bude brutalni naturalizam, kao što je Zolina Kaljuga (Kali-juga) ili tekstovi pesama Zabranjenog Pušenja. No, ja nisam pisao tako naturalistički, osim ako bi se neka sasvim beo gradska replika našla kod mog junaka, agenta FSB-a i potomka Džingis Kana koji se zadesio u paralelnom svetu u Evroazijskoj Imperiji. .. Prijatelji su mi savetovali da budem više aktuelan, no meni je bio potreban spoljni podsticaj u vidu nečega što je neko već tako uradio.
Onda sam jedno jutro počeo da čitam Rakovu obratnicu Henrija Milera, i odlučio da napišem nešto takvo. Ne naravno da se sa njim takmičim, to ne može ni Bukovski, nego da napišem nešto tako iz muda. Seo sam za sokoćalo, počeo da kucam i kao da je čir pukao! Počelo je da izlazi sve ono što mislim o ovoj našoj takozvanoj stvarnosti (ingleška reč rijaliti kad se prevede znači: Stvarnost), počevši od stvarnosti u kojoj ja sam živim.
Autor

 

Ko je od Srba nešto uradio? Koga ne smeš pomenuti u Srbiji? Ko je Premudri? Jesu li "teoretičari" nešto otkrili? Da li su stvari mogle biti drugačije? U knjizi ćete naći zanimljive odgovore na ova i još mnoga pitanja. ..

ID Oglasa: #87438968
Informacije

Zamolio bih vas da me ne kontaktirate za parkirane oglase.

Ne šaljem dodatne fotografije.

 

Hvala.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.