slika
1 od 1

Budućnost - Dmitrij Gluhovski

1.760 din

Beograd | Čukarica
Novo
99
5
pre 30 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

Nakon petogodišnje pauze, Dmitrij Gluhovski, autor kultnog serijala Metro, ostaje veran poetici distopije, s tim da je ovoga puta podiže na viši nivo, te roman koji je pred čitaocima kritika s pravom naziva naslednikom Orvelove 1984 i Hakslijevog Vrlog novog sveta.

 

Ljudi su uspeli - najnovija naučna otkrića XXV veka dovela su toga da dosegnu besmrtnost i odsada će svi biti zauvek mladi i lepi. Zvuči kao raj?

Ipak, svaka utopija ima svoje naličje. Kada problem prenaseljenosti zapreti da uništi dostignute ideale čovečanstva, vlada je primorana da donese odluku po kojoj, ukoliko par želi da dobije dete, jedan od roditelja mora da se odrekne svoje besmrtnosti. Međutim, u svakom sistemu postoji neko ko ide protiv njega i tada na scenu stupa Jan Nahtigal, glavni junak ove antiutopije,

 

 

Povez knjige : tvrd

Strana : 577

Format :  24X16cm

Pismo  : latinica

ID Oglasa: #85174697
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.