slika
slika
slika
1 od 3

Devojka koju si voleo - A. R. Tori

559 din

Beograd | Čukarica
Novo
172
2
pre 30 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

Otvorite vrata najšokantnijeg trilera do sada. ..

Život među četiri zida bio je savršen. A onda je počela da diše van njih.

Njen dodir niko nije osetio već tri godine. Ne vezuje se za klijente dok skida odeću, stoji pred kamerom i glumi dok oni troše sate i hiljade dolara da bi posmatrali njeno nago telo. Šta zatraže, to i dobiju. Njihove tajne strogo čuva, a suma na njenom bankovnom računu raste vrtoglavom brzinom. Sve što im govori čista je laž.

Vest o nestanku devojčice Eni uzburkala je javnost, ali i Dijanin svakodnevni život. Otmica  podseća na fantazije jednog od njenih klijenata. Ubeđena da je odgovoran za zločin, najzad je spremna da se suoči sa tamnom stranom stvarnosti.

On misli da sam slaba. Misli da me može potčiniti. Ubiti me, kao i sve one devojke pre mene. Nema pojma da moja sitna građa i nežno lice kriju zlo ravno njegovom.

 

Format:  145x205

br. str. : 279

povez:   broš   Pismo:   latinica
ID Oglasa: #15563509
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.