slika
slika
1 od 2

Peto godišnje doba - N. K. Džemisin

719 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Novo
39
1
pre 34 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

Ne zaboravite da je kraj jedne samo početak druge priče. Ovo se, naposletku, i ranije događalo. Ljudi su umirali. Stari poreci su propadali. Nova društva su se rađala. Obično lažemo kad kažemo da je „ svetu došao kraj“ , zato što planeti ništa ne fali.
Ali tako dolazi kraj sveta.
Kraj sveta tako dolazi.
Tako svetu dolazi kraj.
Poslednji put.

Esun je žena koja živi običnim životom u malom gradu. Jednog dana dolazi kući i saznaje da je njen suprug počinio strašan zločin i oteo njihovu kćerku. U međuvremenu, moćno carstvo Sanze propada jer je najstariji i najveličanstveniji grad na svetu uništen u činu osvetničkog ludila. U srcu kontinenta poznatijeg kao Mir, pojavio se blistavocrveni zasek koji izbacuje dovoljno pepela da zakloni sunce u narednim godinama. Ili vekovima. Ali Esun nije važno što se svet oko nje raspada, ona će ga sama uništiti ako treba da bi pronašla ćerku.   

Zima, proleće, leto, jesen; smrt je peta i gospodarica svega.

 

Format:  145x205 mm br. str. : 312 povez:  broš Pismo:  latinica
ID Oglasa: #64278990
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.