slika
slika
slika
1 od 3

Velika devojka - Danijela Stil

633 dinFiksno

Novo
Beograd | Čukarica
75
2
pre 27 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

Neprivlačna Viktorija Doson uvek se osećala kao uljez u sopstvenoj porodici.

Dok se njena sestra i roditelji bez griže savesti i bez ikakvih posledica prepuštaju gastronomskim užicima, Viktorija mora da broji svaku kaloriju, trpeći pritom očeve podsmešljive komentare na račun svog izgleda, ali i omalovažavanje svojih akademskih uspeha.

Svesna da joj sladoled i ogromne porcije hrane donose samo kratkotrajnu utehu, Viktorija odlučuje da nešto preduzme i zato napušta roditeljski dom.

Kada u Njujorku dobije posao o kojem je oduvek sanjala, Viktorija poletno kreće u borbu ne bi li povratila samopouzdanje.

Ponovno okupljanje porodice povodom venčanja njene sestre dovešće do uznemirujućih otkrića i staviti na iskušenje krhke porodične odnose.

Iza Viktorije je život obeležen zanemarivanjem, koji pokušava da zaboravi, ispred nje rizičan izazov: da nastavi borbu ili da prihvati sebe sa svim vrlinama i manama.

 

Povez knjige : broširano

Strana : 308

Format :  13 x 20 cm

Pismo   : latinica

 

ID Oglasa: #31105384
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.