slika
slika
slika
1 od 3

U obliku novca: Vodič kroz hartije od vrednosti

550 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
118
3
pre 21 dan
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srdjan
Član od 31.10.2014.
Svi oglasi

U obliku novca: Vodič kroz hartije od vrednosti, Kenneth M. Miris / Alan M. Siegel / prof. dr Stojan Dabić

Beograd 1995. Tvrd povez, ilustrovano, 185 strana.
Knjiga je odlično očuvana.
R11


Zamislite tržište koje je otvoreno 24 sata dnevno, gde možete da kupite akcije najvećih svetskih kompanija, pozajmite novac vladi na 30 dana ili 30 godina, ili da se kockate sa budućom cenom sirovina koje možda nikad nećete videti ni koristiti.
Dobrodošli u intrigantni i često zbunjujući, svet novca i investicija, svet koji je, čini se, odvojen od naših svakodnevnih života, ali ipak direktno utiče na naše novčanike, ili, koliko će koštati da kupimo ili uložimo novac u neku kuću.
Na osnovu stila koji smo razvili za The Wall Street Journal Guide To Understanding Personal Finance, napisali smo ovaj ” bukvar" običnim , svakodnevnim jezikom da bi smo vam odgonetnuli misterije finansijskog tržišta - jezik, učesnike, strategije, i iznad svega, rizike i nagrade za investicije, kao i njihove uspone i padove.
Kroz jasne, raznobojne slike i grafičke prikaze, vodimo vas iza scene, da bismo vam prikazali rad tržišta, kako novac dobija ili gubi na vrednosti, značenje finansijskih trendova i pokazatelja, kao i stvari koje treba da znate kad sami investirate i merite dostignuća tih investicija.
U pripremi ovog vodiča, duboko smo zahvalni The Wall Street Journal-u, i posebno Douglas-u Sease-u za njihovu bezgraničnu uredničku podršku, za njihove tabele i grafikone kao i ogroman izvor informacija i finansijske ekspertize koju su nam stavili na raspolaganje.

Kenneth M. Moris
Alan M. Siegel

 

ID Oglasa: #70447618
Informacije

Zamolio bih vas da me ne kontaktirate za parkirane oglase.

Ne šaljem dodatne fotografije.

 

Hvala.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.