slika
slika
1 od 2

Šahovski Informator 140 Generation

2.400 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
91
1
juče
Dragan
Član od 29.11.2012.
Svi oglasi

Šahovski Informator 140 Generation

Vrhunski velemajstori, autori kolumna: Artemiev, Guijarro, Marin, Milanović, Delchev, Prusikin, Navara, Ivanišević, Leitao, Berkes, Perunović, Firat.

Kultna knjiga donosi partije klasifikovane po šiframa A, B, C, D i E. Kombinacije je obradio GM Branko Tadić. Završnice su iz pera IM Gorana Arsovića. Previdi u završnicama je delo IM Zorana Petronijevića. Za studijske teme zadužen je FM Branislav Đurašević, a Dopisni šah je obradio CCE Vladimir Tašić.

Tradicionalno idu rubrike: partije vrhusnkih šahista iz prethodnog perioda (februar - maj 2019), kombinacije, završnice, pregled odigranih turira i tabele, najbolja partija prethodnog toma i najvažija teoretska novost i dopuna te šifre otvaranja.

Knjiga koja se nekada samo za Rusiju štampala u 30.000 primeraka, obavezna literatura svih vrhunskih velemajstora.

Tradicija duga 50. godina. Knjiga ima 336 stranica, a cena na zapadnim sajtovima je 35 eura !

Šaljem brzom poštom ili drugom kurirskom službom, za Niš i okolinu moguća je lična dostava. Uplata je moguća na tekući račun, post-netom ili pouzećem. Dodatne informacije na mobilni telefon (Viber): 065-8373409, e-mail: zivicd67@gmail. com, a moguće su informacije i pitanja na FB mesengeru. Kod mene možete naručiti i preko virmana, za škole, klubove, firme. Šaljem i širom Balkana. Posedujem veliki izbor  satova, figura, tabli, torbi, suvenira… U ponudi imam i respektabilan izbor knjiga na engleskom, španskom, ruskom i skoro sva izdanja na srpskom jeziku, štampana u 21. veku.

ID Oglasa: #105865413
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.