slika
1 od 1

Napad na kraljevu tvrđavu

350 dinFiksno

Kao novo - nekorišćeno
Niš
56
1
pre 22 dana
Dragan
Član od 29.11.2012.
Svi oglasi

Napad na kraljevu tvrđavu

Mala šahovska biblioteka, knjiga br. 9

Omiljena knjiga mnogih generacija šahista. Sasvim prirodno, raditi “ dosadne završnice” , proučavati pozicionu igru i memorisati brojne varijante u otvaranjima, nije baš omiljeno među šahistima. Taktičke teme, žrtve, otvaranje pozicije oko kralja i matni napadi  privlače pažnju i motivišu na vežbanje. Brošura majstora B. Baranova obrađuje metode napada u svim fazama partije, posebno u središnjici. Najvažnija vrsta napada je napad na kralja, koji često dovodi i do mata i do završetka partije. Koji su temelji napada, zašto je važan brz razvoj i mobilizacija svih figura za napad, obrazloženo je u uvodnom delu knjige. Osnovne teme su: Centar (otvoreni, pokretni, zatvoreni); Otvorena linija (načini napada); Slom u otvaranju; Po centralnim magistralama; Licem u lice; Na različitim krilima; Malim snagama; Kontranapad; Stalno i privremeno i Zaključak.

Šaljem brzom poštom ili BEX-om, za Niš i okolinu moguća je lična dostava. Uplata je moguća na tekući račun, post-netom ili pouzećem. Dodatne informacije na mobilni telefon (Viber) : 065-8373409, e-mail: zivicd67@gmail. com, a moguća su informacije i pitanja na FB mesengeru. Kod mene možete naručiti i preko virmana, za škole, klubove, firme. Šaljem i širom Balkana. Posedujem veliki izbor  satova, figura, tabli, torbi, suvenira… U ponudi imam i respektabilan izbor knjiga na engleskom, španskom, ruskom i skoro sva izdanja na srpskom jeziku, štampana u 21. veku.

ID Oglasa: #72814352
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.