slika
slika
slika
slika
1 od 4

Totalni rat

4.000 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
177
5
pre 4 dana
Odgovara na 50% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Vojna knjižara
Član od 31.10.2017.
Svi oglasi

TOTALNI RAT
Piter Kalvokorezi I Gaj Vint

RAD
Beograd 1987.

Tvrdi povez, format 25 cm
Latinica, 780 strana
Bogato ilustrovano
Zaštitni omot

Odlično očuvana

TOTALNI RAT Pitera Kalvakorezija i Gaja Vinta je delo koje na impozantnom broju stranica obrađuje uzroke i tokove Drugog svetskog rata. Komponovano je iz dva dela: `Zapadna hemisfera` i `Rat u Aziji`. Jednostavno komponovano, i zanimljivo pisano, ovo delo daje iscrpan i informativan prikaz Drugog svetskog rata. Za razliku od mnogobrojnih dela ove vrste u literaturi na Zapadu, sovjetski front je prikazan srazmerno više nego u sličnim delima zapadne provenijencije.

Kritičko selektivnim pristupom Drugom svetskom ratu, Kalvokorezi i Vint su u najkrupnijim sintetičkim linijama kazali sve ono što je bilo nezaobilazno da se kaže o tako velikoj pojavi kakva je bila Drugi svetski rat, te nije neobično da je A. J. P. Tejlor nazvao ovu knjigu „ knjigom posle koje knjige o drugom svetskom ratu više nisu potrebne„ .

ID Oglasa: #52463013
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.