slika
slika
slika
1 od 3

Tri čvora na trepavici - Ljubivoje Ršumo

800 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Novo
145
5
pre 35 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

Tri čvora na trepavici - Ljubivoje Ršumović

Ilustrovao Tihomir Čelanović.

Tesla je iskreno verovao da je sve talente i sposobnosti nasledio od majke Georgine – Đuke. Kad je postao svetski poznat naučnik, sećajući je se sa nežnošću, napisao je: „ . . . Kad je već bila navršila šezdeset godina, prsti su joj bili još uvek tako elastični da je mogla da sveže tri čvora na trepavici. . .

U ovim pričama o detinjstvu i odrastanju krije se trag beskrajne ljudske mudrosti i umeća postojanja. Ova duhovita i visprena ispovest Ljubivoja Ršumovića o tome kako nas događaji u detinjstvu predodređuju obogatiće iskustvo svakog čitaoca.

Tri čvora na trepavici  nisu samo sećanja velikog majstora pripovedanja i poznavaoca srpske baštine već i praznik jezika i pohvala traganju za poreklom.

Format:  13x20 cm 

Broj strana: 288

Povez: Broš 

Pismo: Ćirilica

ID Oglasa: #26729849
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.