slika
slika
slika
1 od 3

Lepa knjiga u kićenom Sremu - Anđelko Erdeljanin

600 din

Kao novo - nekorišćeno
Novi Sad
55
0
pre 22 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Zoran
Član od 25.06.2015.
Svi oglasi
Novo!

Izdavač: Gradska biblioteka Atanasije Stojković - Ruma,
2015. god.
Broširan povez, 21 cm.
175 str.

U knjizi su sabrani zapisi i prikazi o mnogim sremskim piscima, koji su tokom autorove bogate novinarske karijere, bili obajavljeni u novinama i časopisima.

MOLIM VAS PAŽLJIVO PROČITAJTE! ! !

Komunikacija isključivo porukama na kupujem - prodajem. Plaćanje pre slanja, rok za uplatu je pet radnih dana, po isteku roka smatram da je kupac odustao od kupovine. Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu, paket, post ekspress. . . Poštarina isključivo na teret kupca. Knjige šaljem pouzećem članovima koji imaju samo pozitivne ocene. Za oštećenja nastala u transportu, ne odgovaram, ali ću se truditi da robu zapakujem najbolje moguće, i da je obezbedim od bilo kakvih oštećenja. Šaljem u inostranstvo po cenovniku Pošte Srbije (uplata Western union-om). Na teritoriji Novog Sada preuzimanje knjiga je moguće na adresi koju ćete dobiti porukom (Novo naselje).

Zbog velikog broja predmeta, molim Vas da pre kupovine proverite da li imam predmet koji želite putem poruke na Kupujem prodajem.

ID Oglasa: #95961141
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.