slika
1 od 1

Kako najlakše pojesti sopstveno zdravlje - Ana Gifing

935 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
28
2
pre 29 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
ПУТ ДО КЊИГЕ - Гандијева, Нов
Član od 01.08.2017.
kp izlog

Knjiga koja će potpuno promeniti vaš pogled na navike koje imate u ishrani!

Zamislite da se na svakom pakovanju namirnica nalazi upozorenje “ Opasno po zdravlje” . Prilično nezamislivo, zar ne?

Hrana koju svakodnevno konzumiramo, može biti istovremeno štetna i korisna, zato treba da upoznate sve efekte koje na vas ima, a zatim

donesete odluku kakav život želite da vodite i u skladu sa tim birate najbolje za sebe.

Dr Gifing će vas upoznati sa svim ritmovima koje naše telo ima i podsetiti da nijedan lekar ne može toliko brinuti o svim segmentima vašeg zdravlja,

koliko vi sami. Promena počinje od vas, moć odluke je u vašim rukama, odvažite se na život u kome vi i vaši organi ostajete zdravi!

Knjiga “ Kako najlakše pojesti sopstveno zdravlje” vam pruža pregrš informacija o hormonskoj ravnoteži i kako je postići, rezultate istraživanja Centra Dr Gifing, kao i najvažnije poruke sa svih svetskih kongresa lekara, iskustva pacijenata i savete kako adekvatno uspostaviti balans crevne flore.

ID Oglasa: #120546669
Informacije

Уколико желите да купите предмет довољно је да оставите своје податке, име презиме , адресу и телефон, и ми ћемо вам послати постекспресом а ви ћете их платити приликом преузимања или пре слања. Купљене предмете можете преузети лично, уз претходни договор, у улици Пере Сегединца (улаз из Гандијеве), Нови Београд.  

ЈЕФТИНО СЛАЊЕ МАЊИХ ПАКЕТА.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.