slika
1 od 1

Demografska i agrarna statistika Vojvodine

600 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
48
3
pre 44 dana
Lazar
Član od 05.01.2012.
Svi oglasi
Kapitalno delo monografija "Demografska i agrarna statistika Vojvodine 1767-1867" od autora dr Antala Hegediša i dr Katarine Čobanović. Izašla iz štampe 1991. godine. U mekom povezu na 310 strana. Detaljan statistički prikaz stanovništva u opštinama i selima Vojvodine od 1767. do 1867. godine. Sadrži najznačajnije podatke o nacionalnom sastavu stanovništva, zatim o veličini i strukturi obradivih, poljoprivrednih i ukupnih zemljišnih površina, o žetvenim prinosima poljoprivrednih useva, o brojnom stanju stoke, itd. Nema je nigde više u prodaji, knjigu možete da kupite samo ovde. Ostalo je još samo nekoliko primeraka.

Najviše mi odgovara lično preuzimanje kod mene na adresi ili negde u centru Novog Sada, kako biste mogli da se uverite u kvalitet robe koju nudim. Članovima sa pozitivnim ocenama (preko 10 pozitivnih) robu šaljem pouzećem, preko Post expresa. Članovima sa negativnim ocenama i neocenjenima robu šaljem posle uplate na račun. Troškove dostave kurirskoj službi plaća kupac.     Ne odgovaram za eventualna oštećenja nastala prilikom transporta.

Pogledajte i ostale moje objave klikom na ikonu "svi oglasi".    
ID Oglasa: #109576461
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.