slika
1 od 1

Haarp i druge priče o teorijama zavere

999 din

Beograd | Rakovica
Kao novo - nekorišćeno
119
2
pre 33 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 28.09.2013.
Svi oglasi
Nova knjiga. . .

Teorija zavere, ili konspirativna teorija, pokušaj je da se objasni krajnji razlog nekog (najčešće društvenog, političkog, ili istorijskog) događaja, kao tajni plan tajnog udruženja moćnih osoba (često opisanih kao „ moćna elita“ ).  

Zastupnici teorija zavere tvrde da su ove grupe vlade, tajne službe, moćne korporacije, međunarodne organizacije, tajna društva, predstavnici određenih naroda, religija ili vanzemaljske civilizacije.  

Najčešći predmet rasprava u teorijama zavere su: masoni, iluminati, novi svetski poredak, multinacionalne korporacije, Vatikan, Pentagon i mnoga druga moćna ili tajna udruženja, a odnedavno i HAARP antene, hemijski tragovi iz aviona (chemtrails) i genetski modifikovani usevi.
ID Oglasa: #49045086
Informacije

Lično preuzimanje je preko celog dana u Resniku.

Ne šaljem van Srbije.

Slanje preporučenom tiskovinom, posle uplate na račun iznos knjige i tiskovine.

Šaljem i kao CC paket i Post Expresom.

Pouzećem samo članovima sa pozitivnim ocenama.

Ne slikam naknadno Sadržaj i ostale listove.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.