slika
slika
slika
1 od 3

Činjenice nadohvat ruke

1.700 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
36
0
pre 40 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
ПУТ ДО КЊИГЕ - Гандијева, Нов
Član od 01.08.2017.
kp izlog
ČINJENICE NADOHVAT RUKE

Da li je ikad postojao korisniji priručnik od ČINJENICA NADOHVAT RUKE?

Postavite pitanje, gotovo bilo koje pitanje, i u ovoj revolucionarnoj novoj knjizi pronaći ćete odgovor! Ne samo da ćete pronaći traženi odgovor, već će on biti predočen
na jasan i razumljiv način. Jedno je čitati dugo i složeno objašnjenje o delovanju magnetizma, a sasvim drugo kada se predstavi dijagramom – slika govori kao 1000 reči. Možete naučiti da je seme palme coco de mer najveće seme na svetu, ali će vam slika tog semena u prirodnoj veličini to mnogo vernije prikazati i sasvim je sigurno da će vam se urezati u sećanje.
Zato će vam knjiga ČINJENICE NADOHVAT RUKE biti prva za kojom ćete posegnuti i kad detetu pomažete oko domaćeg zadatka i kad se pripremate da osvojite puno para u kvizu ali i kada jednostavno želite da odmarate a pri tom saznajete zanimljive stvari.
Nezamenljiv priručnik za najbrže činjenice!

Izdavač: Mladinska knjiga
Pismo: Latinica
Povez: Tvrd
Format: 20x28
Broj strana: 640

Књига је изузетно добро очувана, детаљно стање као на сликама.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Уколико желите да купите предмет довољно је да оставите своје податке, име презиме , адресу и телефон, и ми ћемо вам послати постекспресом а ви ћете их платити приликом преузимања.  
Постоји могућност да предмет платите пре слања и у том случају можемо послaти постекспресом.  
Књиге можемо послати као препоручену тисковину после уплате на наш рачун (правно лице)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ID Oglasa: #70439288
Informacije

Уколико желите да купите предмет довољно је да оставите своје податке, име презиме , адресу и телефон, и ми ћемо вам послати постекспресом а ви ћете их платити приликом преузимања или пре слања. Купљене предмете можете преузети лично, уз претходни договор, у улици Пере Сегединца (улаз из Гандијеве), Нови Београд.  

ЈЕФТИНО СЛАЊЕ МАЊИХ ПАКЕТА.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.