slika
1 od 1

Kraća povest vremena / Stiven Hoking

750 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
31
3
pre 21 dan
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srdjan
Član od 31.10.2014.
Svi oglasi

Beograd 2007. Mek povez, ilustrovano, 186 strana + strane sa tablama.
Knjiga je veoma dobro / odlično očuvana.
R16


Svetski bestseler Stivena Hokinga Kratka povest vremena, predstavljao je prekretnicu u pisanju o nauci - delom zbog autorovog zanimljivog načina pisanja, a delom zbog privlačnih tema kojima se pozabavio: prirode prostora i vremena, uloge Boga u stvaranju, istorije i budućnosti univerzuma. Istina je da su čitaoci godinama nakon objavljivanja knjige neprestano obasipali profesora Hokinga pitanjima u vezi sa velikim poteškoćama koje su imali u razumevanju pojedinih, izuzetno važnih delova knjige.

Tu se krije poreklo i razlog nastanka Kraće povesti vremena: u autorovoj želji da njen sadržaj učini razumljivijim čitaocima – kao i da održi korak sa najnovijim naučnim otkrićima i razvojem pojedinih teorija.

Iako je ova knjiga u nekim delovima bukvalno `kraća`, ona suštinski širi ionako beskrajnu temu originala. Kraća povest vremena daje bogati prikaz prodora u najnovije tajne vremena i prostora, na nači razumljiv i ljudima bez naučnog obrazovanja.

Trideset sedam ilustracija u punom koloru obogaćuje poruku teksta i čine Kraću povest vremena izdanjem koje bitno doprinosi naučno-popularnoj literaturi.

ID Oglasa: #108829179
Informacije

Zamolio bih vas da me ne kontaktirate za parkirane oglase.

Ne šaljem dodatne fotografije.

 

Hvala.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.