slika
1 od 1

Veliki praktikum: ugovori u privredi / Mladen Kosovac

2.300 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
196
2
pre 20 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srdjan
Član od 31.10.2014.
Svi oglasi

Drugo dopunjeno izdanje


Beograd 1999. Tvrd povez, 869 strana.
Napomena: na dvadesetak strana tragovi olovke (obeleženo po par reči); knjiga je veoma dobro / odlično očuvana.
R5

 

Ovaj Praktikum sadrži zbirku modela ugovora sastavljenih u skladu sa Zakonom o obligacijama i primenjenih u praksi. Modeli ugovora su samo primeri koji su pogodni da se koriste kao osnova za pravljenje konkretnih ugovora, uz neophodnu dodatnu konkretizaciju od strane stručnjaka (pravnika).
Naša je želja da pomognemo, olakšamo i ubrzamo posao pravnicima, oslobadajući ih obaveze vodenja računa o tehničkim detaljima i opštim elementima ugovora, ostavljajući im vreme za bitne, konkretne elemente ugovora.
Drugo, izmenjeno i dopunjeno izdanje našeg ” VELIKOG PRAKTIKUMA” sadrži kao glavni dodatak, zbirku 18 potpuno novih ugovora koji se odnose na neke veoma značajne forme ugovaranja, koje nisu bile dovoljno obradene u prvom izdanju. Tu pre svega mislimo na oblast građevinskih ugovora (nadzidivanje, dogradnja stanova i lokala) i franšizinga (proizvodni i prometni), kao i nove ugovore o kooperaciji, pružanju usluga, konzorcijumu, istraživanju i razvoju i usvajanju novog proizvoda. Posebno ističemo primer ekskluzivnog ugovora o licenci -patentni ugovor, kao i ugovor o doradi - lohn posao.

 

ID Oglasa: #88748765
Informacije

Zamolio bih vas da me ne kontaktirate za parkirane oglase.

Ne šaljem dodatne fotografije.

 

Hvala.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.