slika
1 od 1

Kako deci postaviti granice - Najdžel La

1.200 din

Beograd | Čukarica
Novo
360
17
pre 30 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

Ako želite da pregurate prvih deset godina odgajanja vaše dece  a da baš ne izgiubite razum potpuno, onda ova knjiga jeste za vas!

Na jednostavan i izuzetno duhovit način  Lata predstavlja najnovija saznanja o razumnom vaspitanju dece,   jer on  tvrdi da je sve postalo komplikovano, da  iz naših života nestaju mnoga sitna zadovoljstva,   a da smo kao roditelji preplašeni, uznemireni i puni sumnji u sebe. Očajnički smo zabrinuti da ne zabrljamo i da od dece ne napravimo emocionalne bogalje za ceo život!
-      Istina je:   svi mi zabrljamo na ovaj ili onaj način. Roditelji smo – i to nam je posao. Isto kao što mi moramo da preživimo njih, tako i oni moraju da prežive nas. Ako uspeju da nas zaobiđu, verovatno će im biti dobro. Odgajanje dece je najbolji oblik rijaliti programa koji postoji, jedino što je bez televizije – kaže autor.

Ipak, ova knjiga nije puna priča koje će vas još više stresirati i opteretiti. Podizanje dece je dovoljno teško , ne treba ga dodatno opteretiti. Umesto toga, ova knjiga će vam pomoći da prebrodite prvih deset godina života svoje dece a da pri tom ne poludite. Uopšte nije lako odagajati decu i ostati normalan, ali je izvodljivo i autor nas uči kako da prema deci budemo čvrsti u stavu, a mekani u načinu!

Što ste vi luđi, deci će manje biti dobro.
Što ste vi srećniji, ona će biti srećnija.
Pravilo je jednostavno, ali je veoma bitno. Morate ostati normalni po svaku cenu!

Ovaj dečji psiholog  i psihoterapeut  je pomogao hiljadama zbunjenih roditelja otkrivajući  im  deset jednostavnih pravila odgajanja dece koja na lak način  rešavaju male i velike probleme sa decom -  problem sa spavanjem, hranjenjem, prelaskom na nošu, bezobraznim ophođenjem… ?

Iz sadržaja:
•       Pravila
•       U glavama malih ljudi
•       Spavanje
•       Problemi sa jelom
•       Prelazak na nošu
•       Bezobrazni dečaci i devojčice
•       … I kako to sve završava Povez knjige : broširani Strana :  304 Pismo   : latinica

ID Oglasa: #14881182
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.