slika
1 od 1

Uloviti ljubav - Zoran Milivojević

841 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
283
8
pre 27 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

U knjizi Uloviti ljubav su, na jednom mestu, sabrane  133 kolumne o   ljubavi i odnosima  koje autor već gotovo tri godine objavljuje   u subotnjem broju dnevnog   lista  Politika.   Prva kolumna pod nazivom  Život ili ljubav  objavljena je13.3.2009. , a poslednja koja je uvrštena u knjigu  Čvrsta ljubav  nosi datum  17.09.2011.

Milivojević je u kolumnama obrađivao teme za koje je smatrao da mogu koristiti svima koji su zainteresovani za psihološke probleme savremenog života - ljubav, partnerski odnosi, vaspitanje i uopšte, emocionalne odnose među ljudima. Poređane su hronološki, onako kako su objavljivane, a nekoliko njih su reakcije na neki aktuelni događaj koji je obeležio taj trenutak. Ipak,   većina obrađuje univerzalnije teme.

U pripremu knjige, na neki način - svojim komentarima i predlozima novih tema,   bila je uključena   mala, intelektualna zajednica Fej sbuk prijatelja koja je predložila i nekoliko desetina naslova za knjigu. Naslov  Uloviti ljubav  odabran je upravo zbog toga što odražava zbunjenost  savremenog čoveka i njegovu potrebu da definiše i razume brojne fenomene povezane sa ljubavlju. Jer u savremenom društvu "lov na ljubav" postaje sve teži   i neizvesniji.

Povez knjige : broširani

Strana : 278

Pismo   : latinica

 

ID Oglasa: #14881210
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.