slika
1 od 1

Za ispunjeniji život - Džozef Marfi

561 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Novo
47
3
pre 29 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

Peta knjiga iz biblioteke "Moć podsvesti za XXI vek" autora Džozefa Marfija, jednog od velikih autora i predavača dvadesetog veka. On nije bio samo običan sveštenik, već i važna figura u savremenoj interpretaciji svetih knjiga i drugih religijskih spisa.
Serijal ovih knjiga proglašen je jednim od najboljih vodiča za samopomoć koji su ikad napisani. Milioni kopija su prodati i još uvek se prodaju širom sveta. ..

Džozef Marfi u ovoj knjizi kaže:
“ Meditacija označava unutrašnji razgovor koji vodite sami sa sobom – to je ono što govorite sebi kada ste sami. Taj unutrašnji govor se uvek manifestuje na neki način, jer to je ono u šta zaista verujete. Čudesno osećanje unutrašnjeg mira trebalo bi da vam ispuni dušu dok meditirate. ”  

Format: 13.5x21 cm 

Br. Str. : 188 Povez knjige: broš Pismo: latinica

 

ID Oglasa: #75390757
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.