slika
slika
1 od 2

Crtanje i skiciranje - Vera Kernou

1.760 din

Novo
Beograd | Čukarica
423
11
pre 8 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

Stručni odgovori na pitanja koja postavlja svaki umetnik

Od posedovanja prave opreme do ispravljanja uobičajenih grešaka, ova knjiga sadrži pouzdane odgovore koji su vam potrebni za sticanje samopouzdanja i postizanje novih nivoa umetničke veštine.


Bilo da želite da se oprobate u nekom novom mediju, da naučite kako se ispravno drži olovka, kako se postiže veća preciznost na crtežu ili da otkrijete kako se crta figurativni portret, u ovoj knjizi naći ćete 200 pitanja o veoma različitim važnim temama.


+ Detaljne ilustracije i fotografije „ korak po korak” pomažu pri objašnjavanju tehnika i efekata – idealno i za početnike i za iskusnije slikare.
+ Dragoceni i pouzdani saveti uvaženog stručnjaka o svim aspektima crtanja svim dostupnim medijima.
+ Poglavlja govore o pravom mediju za vaš rad, hvatanju pejzaža, predmetima figurativne i mrtve prirode, razvijanju ličnog pristupa i stila i ovladavanju tehnikama.

 

Strana 224

Povez knjige: tvrd

Pismo: latinica

Format knjige: 145   x 195 mm

ID Oglasa: #22842647
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.