slika
slika
1 od 2

Pastel slikanje - Barbara Benedeti Njuto

1.760 din

Beograd | Čukarica
Novo
249
5
pre 36 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

Stručni odgovori na pitanja koja postavlja svaki umetnik

Od posedovanja prave opreme do ispravljanja uobičajenih grešaka, ova knjiga sadrži pouzdane odgovore koji su vam potrebni za sticanje samopouzdanja i postizanje novih nivoa umetničke veštine.


Ako želite da se oprobate u radu pastelima prvi put, da usavršite neku novu tehniku ili otkrijete kako da koristite senku i kontrast na svojoj slici za stvaranje dubine i atmosfere, ova knjiga odgovara na 200 pitanja o brojnim temama.


+ Detaljne ilustracije i fotografije „ korak po korak” pomažu pri objašnjavanju tehnika i efekata – idealno i za početnike i za iskusnije slikare.
+ Dragoceni i pouzdani saveti vodećih stručnjaka u slikanju pastelom.
+ Odgovori na pitanja uključuju: Zašto su meki pasteli toliko popularni? Šta je vinjeta? Mogu li se pasteli mešati s drugim medijima? Kako se koloristička perspektiva koristi za stvaranje trodimenzionalne slike?

 

Strana 224

Povez knjige: tvrd

Pismo: latinica

Format knjige: 145   x 195 mm

ID Oglasa: #22842906
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.