slika
slika
1 od 2

Portreti slikanje - Triša Rajkert

1.760 din

Beograd | Čukarica
Novo
337
9
pre 35 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi

Stručni odgovori na pitanja koja postavlja svaki umetnik

Od upoznavanja s proporcijama lica do izbora pozadine, ova knjiga sadrži sve odgovore koji su vam potrebni za sticanje samopouzdanja i postizanje novih nivoa umetničke veštine.


Bilo da želite da poboljšate svoj način portretisanja tonova kože, da isprobate neku novu tehniku, slikate grupni portret ili otkrijete kako se koriste senke i kontrast na slici, ova knjiga odgovara na 200 pitanja o veoma različitim temama.


+ Detaljne ilustracije i fotografije „ korak po korak” pomažu pri objašnjavanju tehnika i efekata – idealno i za početnike i za iskusnije slikare.
+ Dragoceni i pouzdani saveti vodećih stručnjaka o svim aspektima portretnog slikarstva.
+ Poglavlja govore o kompoziciji, poznavanju anatomije i načinu portretisanja ličnosti, o slikanju odeće, korišćenju uljanih boja, akrilika, olovaka i ugljena, kao i o majstorskim tehnikama.

 

Strana 224

Povez knjige: tvrd

Pismo: latinica

Format knjige: 145   x 195 mm

ID Oglasa: #22843133
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.