slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Kožni policijski opasač za pištolj CZ 99

12.000 dinFiksno

Aleksinac
Korišćeno
Dostupno odmah
4.184
17
pre 13 dana
Tole62
Član od 28.03.2019.
Svi oglasi

Najkvalitetniji policijski opasač MUP R. Srbije ikada sa futrolom za pištolj CZ 99 i svim ostalim pripadajućim delovima - dodacima (9).   Izrađen je, kao i futrola i pripadajuči delovi, od kože izuzetnog kvaliteta a koriščen je jako malo (samo kada je to bilo neophodno) 2000. godine sa moje strane kao komandira pollicijske stanice tako da su tragovi koriščenja minimalni i stoga neuocljivi. Opasač je dug 130 cm a širok 5,5 cm.   Futrola je vrhunska jer poseduje mehanizam koji onemogućava izvlačenje i ispadanje pištolja bez  otključavanja mehanizma a otključavanje se vrši vrlo jednostavno i brzo pritiskom na utvrđivač (kočnicu). Svi ostali pripadajući delovi (ukupno 9) su jako korisni i mogu se koristiti i za druge namene osim osnovne koju imaju.  
Opasač može biti korišćen u službama fizičko-tehničkog obezbeđenja preduzeća i ustanova kao i firmama koje se bave pratnjom novca a kao izuzetan primerak može biti predmet nečije kolekcije.
Radi se o izuzetno kvalitetnom, vrednom i ocuvanom (malte ne novom) predmetu.
Licno preuzimanje ili dostava  , , Postexpresom".

ID Oglasa: #86751375
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.