slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Adrian šlem WW I - Artiljerijski

290 €

Korišćeno
Novi Sad
2.344
16
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Koja
Član od 07.11.2009.
Svi oglasi

Dobro očuvan, sa kožom  . . Dodatne slike , šaljem na mail.

 Šaljem predmete posle uplate zbog brže transakcije, neozbiljnih kupaca koji ne preuzimaju  pošiljke, maloletnih lica.   Vama je dosta jeftinije, meni je lakše.
   Molim Vas da imate zbog toga razumevanja. Nemate potrebe da se bojite da željeni predmet neću poslati, jer možete pogledati moj veliki broj pozitivnih ocena i komentara, a na drugom sajtu još oko 6.000 samo pozitivnih ocena. Eventualno možete platiti troškove slanja, a ostatak po prijemu pošiljke ukoliko vam to uliva dodatnu sigurnost.
   Plaćanje bez provizije možete da izvršite u Intesa banci ili online, a naravno i na neki drugi način ukoliko vam više odgovara druga banka, pošta, postnet, western.  
   Odgovaram na vaša pitanja, šaljem dodatne fotografije na viber, može se desiti samo da usled većeg broja poruka ili ako ne znam odmah odgovor bez provere u vezi predmeta vašeg interesovanja kasnije zaboravim da odgovorim, pa me slobodno podsetite novom porukom.
   Rezervacija duža od 15 dana je moguća uz prethodno uplaćenu simboličnu kaparu. Dešava se da ljudima naročito iz inostranstva rezervišem na više meseci, a oni posle odustanu usled različitih razloga.

ID Oglasa: #33628874
Informacije

 Slobodno pitajte za dodatne fotografije. Ukoliko se desi da nisam odgovorio na neko pitanje, jer nisam proverio dostupnost predmeta, dimenzije i slično slobodno me podsetite.
 Predmete šaljem posle uplate na račun ili postnet. Ne šaljem pouzećem. Može lično preuzimanje.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.